Jangan ambil mudah soal penyakit anda. Sakit boleh datang bila-bila masa sahaja. Mungkin anda 'rasa' tidak mempunyai apa-apa penyakit lagi...Dapatkan salah satu 'killer' produk kami iaitu 'Penawar Sakit' untuk kegunaan harian anda.

 

 

Produk ini dikeluarkan khas untuk rakyat Malaysia yang mengalami penyakit berikut ataupun mahu mencegahnya. Tidak perlu menelan berbagai ubat cukup dengan satu ubat sahaja boleh merawat penyakit anda. Anda juga boleh menjimatkan wang. Mencegah dan merawat;

Resdung
Darah tinggi
Darah rendah
Kencing manis
Barah
Keletihan
Pening kepala
Migrain
Lelah / asma
Sakit sendi
Lemah jantung
Loya / Muntah
Batuk
Demam
Selsema
 

 

 

Apa kata mereka yang telah mencuba Penawar Sakit ini..

 

"Saya hampir diserang penyakit Cingukunya, badan dah mula panas, kulit tangan dah mula timbul bintat-bintat..saya makan Penawar Sakit ni setiap 15 minit untuk lawan serangan tu, Alhamdulillah keesokkan paginya badan saya pulih dan dapat berkerja seperti biasa" - Hamdan.

 

 

"Saya memang simpan satu di rumah, kalau anak-anak saya macam nak kena demam atau sakit perut saya akan bagi dia Penawar Sakit ni..ia berkesan" - Pn. Halimah

 

 

"Jiran saya mula yakin dengan ubat ni bila dia lihat sendiri kucing saya yang hampir mati kerana keracunan pulih seperti sedia kala apabila saya merawatnya dengan Penawar Sakit ini. Ubat ni bagus untuk seisi keluarga semasa kecemasan" - Pn. Zainab

 

 

"Saya dah lama amalkan ubat ini, harga berpatutan kalau nak dibandingkan dengan keadaan menderita semasa sakit. Ia juga bukan jenis dadah. Saya galakkan guna produk ini" - Zainuddin

 

 

"Kawan saya yang rekomenkan produk ini..dia kata bagus..Saya dah cuba, memang berkesan..saya selalu gunakan bila rasa tak sedap badan" - Fikri

 

 

 

 

Cara Pembayaran untuk Penawar Sakit (menggunakan pos)


Untuk mendapatkan Penawar Sakit anda hanya perlu mengikuti 3 langkah-langkah mudah dibawah:

 

 

Buat pembayaran RM65(termasuk wang pos sebanyak RM5) ke salah satu akaun di bawah (Cash Deposit/Online transfer).

Digalakkan melebihkan 1-9 sen bagi memudahkan pihak kami mengesan pembayaran anda.
Contoh: RM65.03 (note: Ruangan email penerima masukkan sales[at]mahsuri.com.my )

 

 

5147 8505 1016 (Abd. Ghani Mustapah)

7003526327 (Abd.Ghani Mustapah)

 

 

SMS ke 013-3712334; 'Payment RM65 [maybank/bcb] completed on [date] & [time]'.


Kemudian lengkapkan dan hantarkan borang pengesahan dibawah.

 

 

 

Nota: Anda boleh terus membeli Penawar Sakit di Pusat Rawatan Mahsuri Sebotol RM20. Jika menggunakan Pos Laju disyaratkan 3 botol (2 Botol Penawar Sakit +1 Botol untuk Saraf) sekali pesanan (RM60) Sila tel untuk pertanyaan 03 9173 9786 

 

 
PERHATIAN: Borang ini hanya diisikan setelah anda membuat pembayaran. Sila isikan dengan betul. Penipuaan adalah satu jenayah
 
Maklumat Diri  
Nama Penuh * :
Email *:
No. Telefon :
No HandPhone *:
Alamat Surat Menyurat *:

 

 

   
Maklumat Bayaran  
Bayar ke akaun *:
Bukti Pembayaran*
(Sila copy paste maklumat transaksi maybank2u/ channel-e anda disini.

Jika anda menggunakan ATM Deposit, sila nyatakan maklumat jumlah barayan, masa, tempat dan bank anda membuat transaksi.

 

   
Maklumat Kesihatan  
Umur: (contoh: 30 tahun)
Pernah Mengambil Ubat Hospital:
  Jika 'YA' nyatakan berapa lama : (contoh: 5 tahun)
Jenis Penyakit Sekarang :
 Untuk lain-lain sila nyatakan di sini:
   
 

 


Perhatian: Ruangan bertanda (*) wajib diisikan supaya proses rawatan dapat dibuat dengan lancar. Segala butir-butir yang anda berikan akan dirahsiakan. Sila simpan print screen atau simpan slip bayaran anda untuk rujukan kami sekiranya diperlukan.

 


2006- Rawatan Alternatif Mahsuri